Производител: Electrolux
Код: EDH3686GDE
Искам отстъпка
969лв.

К-во

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 98.24 лв. на месец

Кондензационна сушилня с термопомпа


Енергиен клас: А+


Инверторен мотор


Почувствайте нежната грижа - Запазете дрехите си във вида, в който ги искате, използвайки сушилня Electrolux GentleCare. Тъй като суши при ниски температури и третира нежно дрехите, не трябва да се тревожите за тяхната форма и вид след процеса на сушене. Не се притеснявайте да ги сушите в сушилня.


Спестете електроенергия и поддръжка само с един филтър за чистене - Технологията EcoFlow в тази сушилня включва филтърна система с висока ефективност, което означава, че имате само един филтър за чистене. Така въздушният поток ще остане силен, а консумацията на електроенергия - ниска.


Превъзходна грижа с по-ниска консумация на енергия - Технологията с термопомпа гарантира по-ниска консумация на електроенергия в сравнение с традиционната сушилня. Термопомпата достига енергиен клас А+ и намалява сметката Ви за ток. Освен това, сушенето на по-ниски температури, предпазва дрехите и цветовете от износване, за да им се радвате по-дълго време.


Сушете вашите дрехи ефикасно и без пресушаване - Сензорите за влажност в тази сушилня следят нивото на изсушаване на дрехите в барабана. Сушилнята спира автоматично, когато избраното ниво на изсушаване е достигнато. Това означава, че вашите дрехи винаги ще бъдат изсушени ефикасно и гъвкаво, без риск от повреждане и като се използва само необходимото количество електроенергия.


Вашето пране, вашия график - Планирайте първо деня си, после прането, а не обратното. С технологията за отложен старт можете да програмирате работата на сушилнята според графика си. Заредете вашата сушилня в свободното си време, знаейки, че тя ще приключи програмата точно когато на вас ви е удобно. Прането се съобразява с вашия график.


Врата, която се адаптира - Реверсивната врата позволява лесно зареждане и изваждане на прането. Това е така, защото можете да изберете една от 4-те позиции, където да поставите дръжката на вратата. По този начин, независимо от това, къде сте разположили сушилнята, имате едно незаменимо удобство.  


Пълен капацитет на зареждане 8 кг.


Технологията с термопомпа постига безпрецедентна енергийна ефективност


Сензор за сушене: отчита кога дрехите са изсушени до желаното ниво 


Електронното управление на този модел сушилня измерва влажността на тъканите и приключва сушенето при достигане на желаното ниво на изсушаване


Допълнително време, контролиращо програмите за сушене


Програми за памучни тъкани: Сухи (за прибиране в шкафа), Много сухи (за прибиране в шкафа), Екстра изсушено


Програми за синтетични тъкани: Сухи (за прибиране в шкафа), Много сухи (за прибиране в шкафа), Лесно за гладене


Специални програми на сушене: Деликатни материи, Лесно гладене плюс, Освежаване, Бърза програма за пране до 2 кг, Времетраене, Вълна, Завивки


Реверсивното въртене на барабана отпуска дрехите и предотвратява заплитането и намачкването


Тип на дисплея: LCD


Опция отложен старт


Индикация за статуса на сушене: Против намачкване, Охлаждане, Сушене


Индикации за: Кондензатор, Филтър, Резервоар


Опция за звуков сигнал за край на програмата


Контейнер за кондензирана вода 5.28 л.


4 регулируеми крака


Максимален капацитет на зареждане: 8 кг


Панти на вратата: Ляво отваряне & възможност за обръщане


Ниво на шум сушене 66 dB


Размери В/Ш/Д 850/600/640мм


Включени аксесоари Директен маркуч за източване


Мощност (W) 950


Цвят Бял


Made in Poland

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Свързани продукти