Производител: Electrolux
Код: EEWA7800
Искам отстъпка
183лв.

К-во

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 18.59 лв. на месец

Бърз, интуитивен и лесен за използване, 1.7 литра чайник. С функции като например цифров контрол на температурата ™, температура индикатор в реално време, OneCup Turbo ™ и интуитивен програмируем HighContrast ™ LCD дисплей,го прави по-лесен и приятен за употреба

Променлив контрол на температурата С осем програмируеми настройки за температура (50,60, 70, 80, 85, 90, 95 и 100 ° С), можете да се насладите на чай в начина, по който се предполага, че: 80 ° C, зелен чай, 85 ° C, бял чай, 90 ° С оолонг чай, кафе 95 ° C и 100 ° C в продължение на черен чай и билкови чайове, но също така и за овесена каша и юфка. Проверете температурата на водата в реално време на цифров LCD екрана по време на затопляне.

Автоматично изключване по 3 начина Сега не е нужно да се притеснявате. Тази кана има автоматично изключване по три начина: когато заври водата, когато го вдигнете от топлина станция и когато има повече вода в чайника, благодарение на интегрираната прегаряне защитата.

Функция OneCup Turbo ™ Нямате време да се чака за вашата чаша чай? Експресионист Collection кана с OneCup Turbo функция 200мл кипяща вода за по-малко от 60 секунди - достатъчно време, за да вземе чаша и изберете вашия любим аромат на чай.

Мощност: 2400 W max

Температурен дисплей: Температурата по време на готвене се показва в реално време на голям LDC дисплей.

Функция - продължи затоплянето

База на 360°

Заключване

Защита от изпарение

Защита на топлината

Цвят: Неръждаема стомана

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро