Производител: AEG
Код: IAE84881FB
Искам отстъпка
2253лв.

К-во

на 12 вноски по 226.30 лв.


    SLIM-FIT SENSEPRO 80 CM ИНДУКЦИОНЕН ПЛОТ С плота SensePro® всяко ястие е сготвено идеално. Безжичният сензор за храна измерва температурата в сърцевината на храната. Сварете паста, пригответе сос, запържете пържола по Ваш вкус - недопечена, средно или добре изпечена. Сега вече е възможно дори да готвите Sous Vide (под вакуум) на плота като истински професионален готвач вкъщи
    Овладейте всяко ястие със сензор за храна SensePro®. Безжичната сонда идентифицира точната температура в сърцевината на храната и предава топлинните настройки на плота. Сондата може дори да измерва и поддържа точни температури на водата, което означава, че сега вече е възможно да готвите Sous Vide (под вакуум) на плота за професионални резултати.
    Плот със скосена рамка MaxiSight™ цветен дисплей за диалогично управление
    Цялостният пълноцветен сензорен дисплей осигурява пълен контрол над плота. Наблюдавайте обратната връзка за всяка зона на момента и коригирайте съответните настройки. Това е интуитивен начин за управление на процеса на готвене - всичко необходимо е едно докосване.
    КОМБИНИРАНЕ НА ДВЕ ЗОНИ В ЕДНА С ФУНКЦИЯ МОСТ (BRIDGE) Когато готвите в големи съдове имате нужда от по-голяма площ. Функция мост (Bridge) превъръща две единични зони в една голяма зона за готвене само с едно докосване на сензора. Така управлявате само една голяма зона по отношение на степени и настройки на температурата.
    Този плот има система Hob2Hood, която автоматично активира абсорбатора вкл. осветлението му. при запоюване на работа с плота. Това означава, че вече няма да се разсейвате с настройване, а ще се концентрирате само върху готвенето. Естествено, ако желаете, винаги можете да преминете в ръчен режим.
    Разположение на контролните превключватели: Отпред от дясно
    Осветени контролни превключватели
    Цифрови индикации за всяка зона
    Индукционни зони с бустер функция
    Разпознаване на съдовете
    Лява предна зона: Индукция, 2300/3200W/210mm
    Лява задна зона: Индукция, 2300/3200W/210mm
    Средна предна зона: Индукция, 1400/2500W/145mm
    Дясна задна зона: Индукция, 2300/3600W/240mm
    Функция заключване на плота
    Функция детска безопасност
    Автоматично изключване за безопасност
    Звуков сигнал с опция за изключване
    Прогресивен брояч (Count up timer) Eco таймер: Eco таймерът изключва нагряването преди края на готвенето, за да използва ефелтивно остатъчната топлина.
    Функция таймер
    Контрол OptiHeat: 3 степенен контрол за използване на остатъчната топлина OptiHeat
    Лесен монтаж благодарение на модулна система
    Основен цвят: Тъмно сив
    Made in Germany


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро