Кухнята – сърцето на всеки дом. От там се ражда идеята за интериора на целия дом и желанието за хората да го преобразят и да създадат мечтаната визия. Според някои, тя е най-важното място във всяко жилище, защото именно там се сътворява магията на храната и се създават неповторимите семейни спомени. Не случайно поговорката гласи „Любовта на мъжа минава през стомаха.”. За съжаление не всяко жилище разполага със самостоятелна кухня и това значително затруднява собствениците с избора на обзавеждане. Но това не трябва да Ви притеснява. Опитът ни е показал, че за всеки проблем има ефективно решение. Независимо дали е голямо или малко помещението, кухнята Ви дава възможност да развихрите въображението си и да изразите своята индивидуалност. 

Затова в тази статия, ние от Велев Стил ще Ви дадем три основни насоки, които ще Ви улеснят при избора на дизайна на кухнята. 

Кухните преди всичко са предназначени за готвене

Много хора забравят, че кухнята е преди всичко за готвене. Съветваме Ви да обмислите добре различните възможности, защото в това помещение ще прекарвате голяма част от времето си. Ако не обърнете достатъчно внимание вариантите могат да се окажат изключително красиви, но непрактични и неудобни за задоволяване на нуждите на семейството. Затова преди да направите крайния си избор е добре да помислите – какво точно се нуждаете във Вашата кухня, кой са уредите, които най-често използвате и каква подредба ще ви спечели най-много място. Ако дизайна на кухнята Ви отговоря на тези въпроси, със сигурност няма да има нужда да се притеснявате.

Използвайте светли цветове в малките помещения

Случва се хората често да се спрат на любимите си цветове, без да съобразят дали те ще стоят добре на съответното помещение. Това не винаги е печеливша стратегия, защото тъмните цветове правят малките кухни да изглеждат още по-ограничени от пространство и сиви. Бихте могли да избегнете този проблем, ако изберете светли тонове, които ще създадат илюзията за по-голямо пространство. 

Обзаведете кухнята си в един стил

Така ще имате добре обзаведена и стилна кухня, която ще радва окото и ще впечатлява гостите Ви с индивидуализма си.

Разгледайте нашите актуални предложения и изберете най-доброто за Вашата кухня. Ние от Велев Стил  сме готови да готови да поемем Вашите проекти. Нашите консултанти  ще Ви помогнат с дизайна и проектирането, с избора на цвят и дори с уредите за вграждане. 

За повече информация можете да ни потърсите на имейл: office@velev.bg или телефон: 052 829878.