Производител: AEG
Код: L7WBE69S
Искам отстъпка
1454лв.

К-во

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 147.40 лв. на месец

Свободностояща пералня със сушилня

Енергиен клас: А

Капацитет на зареждане: 9 кг

Максимална скорост на центрофугиране: 1600 об./мин.

Капацитет на сушене: 6 кг

Новата Kombi пералня със сушилня с технология DualSense задава прецизно подходящата температура и движения на барабана, в зависимост от зареждането. Можете да поверите всичко на този уред - от якета до деликатни изделия, с увереността, че ще бъдат изпрани и изсушени по най-щадящият възможен начин.

Технолохия ProSense® автоматично настройва времето и консумацията на електроенергия, в зависимост от зареждането. Това позволява удобно и икономично протичане на програмите - само с необходимото минимално време за изпиране, независимо дали изпиратесамо една риза или голямоколичество пране.

Технология DualSense адаптира програмата с подходяща температура и движения на барабана в зависимост от вида на тъканите. По-ниски щадящи температури и контролирани обороти на барабана гарантират максимална грижа както за деликатните материи, така и за връхни дрехи или устойчиви тъкани.

Програма NonStop / 60 минути, само за час обработва до 1 кг. дрехи от сухи мръсни до сухи чисти. Можете спокойно да изперете, изсушите и облечете дрехите, с които искате да бъдете дори и вечерта.

Тази пералня със сушилня е със сертификат Woolmark Blue за безопасно пране и сушене на деликатни и вълнени изделия за ръчно пране. Сертификатът Woolmark Blue за пране и сушене гарантира безопасно пране и сушене на деликатни и вълнени изделия за ръчно пране.

Програми:Памук, Икономична памук, Синтетика, Деликатни, Вълна плюс, Outdoor (връхни дрехи), антиалергична, NonStop 60min, Пара освежаване, Изплакване (настр. обороти) 

Контрол на баланса на прането в барабана

Защита от наводнения

Опция отложен старт

Инверторен мотор за по-добри резултати и изключително тиха работа

Made in Italy

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Свързани продукти