Производител: AEG
Код: L8WBC61S
Искам отстъпка
1763лв.

К-во

на 12 вноски по 177.08 лв.

Свободностояща пералня със сушилня


Енергиен клас: А


Капацитет на зареждане: 10кг


Максимална скорост на центрофугиране: 1600об./мин.


Капацитет на сушене: 6кг


Новата комбинирана пералня със сушилня ÖKOKombi с технология ÖKOMix предварително смесва препаратът за пране иомекотителят с вода, за напълно разтваряне и активиране, ощепреди навлизане в барабана. Всяка нишка е почистена и защитена.


Патентованата технология ÖKOMix гарантира най-равномерното пране и сушене с едно зареждане. С тази технология препаратът за пране и омекотителят се смесватпредварително с вода, за напълноразтваряне и активиране, ощепреди навлизане в барабана. Първа по рода си технология за равномерносмесване и разпределяне напрепаратите, за да докоснат всяканишка.


Новата Kombi пералня със сушилня с технология DualSense задава прецизно подходящата температура и движения на барабана, в зависимост от зареждането. Можете да поверите всичко на този уред - от якета до деликатни изделия, с увереността, че ще бъдат изпрани и изсушени по най-щадящият възможен начин.


Технолохия ProSense® автоматично настройва времето и консумацията на електроенергия, в зависимост от зареждането. Това позволява удобно и икономично протичане на програмите - само с необходимото минимално време за изпиране, независимо дали изпиратесамо една риза или голямоколичество пране.


Технология DualSense адаптира програмата с подходяща температура и движения на барабана в зависимост от вида на тъканите. По-ниски щадящи температури и контролирани обороти на барабана гарантират максимална грижа както за деликатните материи, така и за връхни дрехи или устойчиви тъкани.


Тази пералня със сушилня е със сертификат Woolmark Blue за безопасно пране и сушене на деликатни и вълнени изделия за ръчно пране. Сертификатът Woolmark Blue за пране и сушене гарантира безопасно пране и сушене на деликатни и вълнени изделия за ръчно пране.


Програми:Памук, Икономична памук, Синтетика, Деликатни, Вълна плюс, Outdoor (връхни дрехи), OKOPOWER (5kg/4h), Пара освежаване, Изплакване (настр. обороти), Центрофуга / Изпомпване •


Контрол на баланса на прането в барабана


Защита от наводнения


Детска защита


Опция отложен старт


Инверторен мотор за по-добри резултати и изключително тиха работа


Made in Italy

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро