• Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Живеем в свят на възможности, където технологиите и дизайна се обединяват, за да осъществят мечтите на всяко едно съвременно семейство за мечтания дом. Всички сме заети, но едно е ясно – трябва да се храним. А с тази необходимост се заражда и желанието да притежаваме пространство, което да можем да споделим с любимите си хора силата на домашно приготвената храна. И от къде да започнем, ако не от кухнята и изборът на уреди за вграждане и фурна за вграждане?

Кухнята е центъра на всеки дом, около който се заражда магията на домашното огнище. В нея семействата споделят важните моменти от живота си и незабравимите мигове, които ще носят със себе си завинаги. Точно поради тази причина е и толкова важно, когато проектирате Вашата кухня да не се съсредоточавате единствено на дизайна и цветовете, а и на кухненските уреди за вграждане. Разбира се, впечатляващите пердета и паркет са важни. Но нима те ще улеснят приготвянето на храната за семейството Ви?

Как да изберете своите уреди за вграждане?

Истината е, че страстта към готвенето, дизайна и уюта в кухнята започват от правилния избор на уреди за вграждане! И ние от Велев Стил ЕООД сме на мнение, че най-добрия начин да започнете с избора на уреди да вграждане е да изберете правилната фурна за вграждане. С нашите професионални съвети, ние ще Ви помогнем да изберете правилно Вашата фурна за вграждане.

Съвременните фурни за вграждане са способни да превърнат готвенето в истинско кулинарно преживяване. Фурните за вграждане Ви дават свобода да развихрите въображението си и да се потопите в един различен свят, където експериментирате с Вашите идеи. Но единствено, когато всички уреди за вграждане са правилно съчетани в кухнята Ви можете да изразите креативността си и да достигнете до отлични резултати.

При нас ще откриете уреди за вграждане и фурни за вграждане на най-добрите производители на българския пазар. Работим единствено със световни марки, които през годините са доказали качеството и надеждността на уредите за вграждане и конкретно фурните за вграждане, които произвеждат.

Един от най-важните елементи при избора на фурна за вграждане е – програмните функции на фурната за вграждане! Те могат да бъдат различни при различните модели фурни за вграждане. Разбира се, кухненските уреди за вграждане и в частност фурните за вграждане имат много свойства. Затова и различните производители на уреди за вграждане обръщат внимание не само на дизайна, но и на функционалността на фурните за вграждане.

Основни функции на фурните за вграждане.

За да Ви помогнем с избора Ви, ние от Велев Стил ЕООД ще Ви изброим основните функции, на които трябва да обърнете внимание при избор на фурна за вграждане и уреди за вграждане. А те са - горно и долно нагряване, горно и долно нагряване и вентилатор, отделно долно нагряване (много важна функция), отделно горно нагряване, горещ въздух и вентилатор, вентилатор и други.

Друг много важен елемент на фурните за вграждане е самопочистващите им системи. При фурните за вграждане, тези системи могат да бъдат два вида - за водно и пиролитично почистване.

При първия вид е необходимо да налеете около половин литър вода в почистващия съд и да го оставите във фурната за вграждане. След това трябва да активирате функцията за водно почистване на фурната за вграждане. Съответно, ако изберете функцията за автоматично подгряване (70-90 градуса), водата започва да се изпарява по стените на фурната за вграждане. При тази опцията водата действа омекотяващо на отлаганията във фурната за вграждане. След около половин час трябва просто да избършете Вашата фурна за вграждане с мека кърпа и резултата е видим! При използване на подходящи почистващи препарати за фурната за вграждане, резултата е още по-добър!

При пиролизата или така нареченото пиролитично почистване на фурните за вграждане, става въпрос за напълно автоматично почистване (самопочистване). След като се активира тази опция, фурната за вграждане се загрява до 500 градуса. При него от съображение за сигурност вратата на фурната за вграждане автоматично се заключва. След приключването на пиролизата при фурните за вграждане, трябва единствено да забършете фината пепел с влажна кърпа. Така почистването на Вашата фурна за вграждане е завършено.

Енергийната ефективност и дизайна са също много важни елементи за Вашата нова фурна за вграждане, както и за всички останали уреди за вграждане. Най-общо можем да разделим консумацията на енергия в три класа. Те зависят от консумираната мощност и ефективността на фурната за вграждане. Съответно класовете на фурните за вграждане са: А - икономичен разход на енергия, В - среден разход на мощност, С - високо потребление на енергия.

Уреди за вграждане и фурни за вграждане от Велев Стил

Ние вярваме,че нашите клиенти заслужават най-доброто качество и стил! Затова в нашият магазин ще откриете единствено висококачествени уреди за вграждане и фурни за вграждане. Избирайки нас, ние ще останем до Вас по време на целия процес. Ще се впуснем с Вас в това ново приключение и ще Ви помогнем да изберете най-добрите уреди за вграждане. Вашата мечтана фурна за вграждане Ви очаква при нас! Потърсете ни сега и нашите сътрудници ще Ви консултират кои уреди за вграждане са подходящи за Вашата кухня и ще Ви помогнат да откриете най-добрата фурна за вграждане.

За повече информация за уреди за вграждане и фурни завграждане, може да ни потърсите на имейл: office@velev.bg или телефон: 052 829878.
Сортиране:
Покажи:
Плот за вграждане + Фурна Hansa BCCI66136030

Код: BCCI66136030
717лв.
Технически спецификации:Дизайн FusiunСтъклокерамичен плот с 4 нагревателни зони..
ФУРНА HANSA BOEI 68428

Код: ФУРНА HANSA BOEI 68428
523лв.
Енергиен клас: АОбем: 66 литраВентилаторна фурна с 9 функцииPush Pull бутониЕлектронен програматорТа..
Фурна HANSA BOEW 68577

Код: BOEW 68577
571лв.
Енергиен клас: АВентилаторна фурна с обем: 66 литра9 функции на фурнатаPushPull бутониЕлектронен про..
Фурна за вграждане

Код: BOEW 64190014
465лв.
Вентилаторна..
Фурна за вграждане

Код: BOEI 69573
571лв.
Фурна за вграждане

Код: BOEI69677
707лв.
Фурна за вграждане - пиролитична BOP747ORAB

Код: BOP747ORAB
1261лв.
Основна информацияIconTouch управлениеЕнергиен клас: A-10%Размери (ШхВхД): 59,5 × 59,5 × 54,6 смТехн..
Фурна за вграждане - пиролитична BOP747ORAW

Код: BOP747ORAW
1261лв.
Основна информацияIconTouch управлениеЕнергиен клас: A-10%Размери (ШхВхД): 59,5 × 59,5 × 54,6 смТехн..
Фурна за вграждане BO617ORAB

Код: BO617ORAB
582лв.
Основна информацияЕнергиен клас: AРазмери (ШхВхД): 59,7 × 59,5 × 54,7 смТехнически характеристики/ра..
Фурна за вграждане BO617ORAW

Код: BO617ORAW
582лв.
Основна информацияЕнергиен клас: AРазмери (ШхВхД): 59,7 × 59,5 × 54,7 смТехнически характеристики/ра..
Фурна за вграждане BO637ORAB

Код: BO637ORAB
679лв.
Основна информацияIconLedЕнергиен клас: AРазмери (ШхВхД): 59,7 × 59,5 × 54,7 смТехнически характерис..
Фурна за вграждане BO637ORAW

Код: BO637ORAW
679лв.
Основна информацияIconLedЕнергиен клас: AРазмери (ШхВхД): 59,7 × 59,5 × 54,7 смТехнически характерис..
Фурна за вграждане BO658ORAB

Код: BO658ORAB
970лв.
Основна информацияDirecTouch управлениеЕнергиен клас: A-10%Размери (ШхВхД): 59,7 × 59,5 × 54,7 смТех..
Фурна за вграждане BO658ORAW

Код: BO658ORAW
970лв.
Основна информацияDirecTouch управлениеЕнергиен клас: A-10%Размери (ШхВхД): 59,7 × 59,5 × 54,7 смТех..
Фурна за вграждане в ретро стил Hansa BOEW 68269

Код: BOEW 68120090 / BOEW 68269
542лв.
Характеристики:Обем: 66 литраЕнергиен клас: AВентилатори: 2Режими на готвене: 9Метални водачиВъртящ ..
Показани са от 1 до 16 от общо 331 резултата (21 страници)