Кухнята е много повече от стая, която служи за приготвяне на храна. Тя е сърцето на дома, мястото, където се срещат домашния уют със семейството и се създават незабравими спомени.

Затова още от създаването си, ние от Велев Стил ЕООД се стараем да Ви предложим най-доброто качество, дизайн и модерни технологии. В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от свободностоящи и уреди за вграждане, кухненски мивки и смесители на водещи производители в бранша.

Ние сме професионалисти, които работят за щастието на нашите клиенти. Не сме търговци, които продават на всяка цена. Това може да бъде забелязано в нашия подход и желанието ни да Ви помогнем да откриете перфектната кухня за Вашето домакинство. 

Ръководени от дългогодишните си опит и познания, заставаме до Вас от самото начало – проектиране на кухнята и избор на уредите, до края – монтирането й във Вашия дом.

Доверете ни се и се присъединете към нашите доволни клиенти! Заповядайте на място в магазина ни в град Варна на улица Битоля №6 или се свържете с нас на телефон: 0888 828 831.