Домът Ви нуждае ли се от промяна? А какво ще кажете да замените старото обзавеждане в кухнята с нещо красиво и стилно?

Вече няма нужда да се разхождате с мерките по магазините, защото кухните и мебелите по поръчка са точно това, от което се нуждаете! Класически или модерни. А може би комбинация от няколко цветове със свеж принт стъкло? От Вас зависи! Защото кухните и мебелите по поръчка се изработват специално за ВАС!

Забравете за еднотипните мебели по останалите магазини. Ние от Велев Стил Ви предлагаме кухни и мебели по поръчка. Изработени с внимание и към най-малкия детайл, за да създадат Вашия нов и красив интериор.

Нашите кухни и мебели по поръчка се отличават с изключителната си изработка и качество на вложените материали. Обръщаме внимание на всеки един елемент на кухните и мебелите – шкафовете, вратичките, чекмеджетата, пантите и дори декорацията към тях. Както и Ви даваме голям избор от материали и цветове.

Кухнята е едно от най-специалните места в дома. Затова и кухните по поръчка са едни от любимите ни проекти. Но за разлика от останалите стаи, за които можем да изработим мебели към поръчка, тук можем да Ви помогнем и за електроуредите.

По време на целия проект на кухните и мебелите по поръчка работим в тясна връзка с Вас. Така ще бъдете сигурни, че крайният резултат ще е точно това, за което сте платили.