Домът Ви нуждае ли се от промяна? А какво ще кажете да замените старото обзавеждане в кухнята с нещо красиво и стилно?

Вече няма нужда да се разхождате с мерките по магазините, защото кухните по поръчка или мебелите по поръчка са точно това, от което се нуждаете! Класически или модерни. А може би комбинация от няколко цветове със свеж принт стъкло? От Вас зависи! Защото кухните и мебелите по поръчка се изработват специално за ВАС!

Забравете за еднотипните мебели по останалите магазини. Ние от Велев Стил Ви предлагаме кухни по поръчка и мебели по поръчка. Изработени с внимание и към най-малкия детайл, за да създадат Вашия нов и красив интериор.

Нашите кухни по поръчка и мебели по поръчка се отличават с изключителната си изработка и качество на вложените материали. Обръщаме внимание на всеки един елемент на кухните и мебелите – шкафовете, вратичките, чекмеджетата, пантите и дори декорацията към тях. Както и Ви даваме голям избор от материали и цветове.

Кухнята е едно от най-специалните места в дома. Затова и кухните по поръчка са едни от любимите ни проекти. Но за разлика от останалите стаи, за които можем да изработим мебели към поръчка, тук можем да Ви помогнем и за електроуредите.

По време на целия проект на кухните по поръчка или мебелите по поръчка работим в тясна връзка с Вас. Така ще бъдете сигурни, че крайният резултат ще е точно това, за което сте платили.

Какви са предимствата на кухни по поръчка и мебели по поръчка?

На много хора им е трудно да вземат решение дали да си поръчат кухня по поръчка или мебели по поръчка. Това се дължи на факта, че цената е малко по-висока от масовото производство на големите мебелни вериги.

Затова ще Ви дадем още няколко предимства на кухните и мебелите по поръчка и ще оставим на Вас да прецените дали си заслужава.

Обзавеждането на кухня е изключително трудно, но когато пространството е ограничено ремонта е почти невъзможен. Затова при поръчването на кухни по поръчка и мебели по поръчка, Вие ще получите ЕКСПЕРТЕН съвет. Нашите консултанти ще се запознаят с особеностите на помещението и ще Ви дадат реални дизайнерски и проекционни решения.

Освен това, мебелите по поръчка и кухните по поръчка, се изработват по Вашите размери. Така си гарантирате, че те ще паснат идеално на Вашето пространство. Докато при закупуването на мебели масово производство, съществува възможността от несъответствие между реалния продукт и мострите.

Мебелите по поръчка и кухните по поръчка са и най-добрия вариант за малки апартаменти, където мястото е ограничено. Обикновено повечето производители, изработват продуктите си в стандартни размери. И ако искате да оползотворите максимално пространството си, мебелите по поръчка и кухните по поръчка са най-добрия вариант.

Възможността да изберете как точно за изглеждат мебелите по поръчка и кухните по поръчка, ги прави по-функционални за Вас. Защото дизайна е създаден точно по Вашите желания. А Вие сте човека, който е най-добре запознат от какво се нуждае дома и семейството Ви.

Качество и дълготрайност. Това различава кухните по поръчка и мебелите по поръчка от китайското производство, все по-разпространено на българския пазар. Вие сами избирате материалите за Вашата кухня по поръчка и мебели по поръчка. А ние ще Ви предоставим големи възможности за оформление на кухните по поръчка и мебелите по поръчка.

Тук Ви съветваме да заложите на по-доброто качество на мебелите и кухните по поръчка. Разликата в цената е съвсем малка, но качествените материали в дългосрочен вариант ще Ви излязат по-евтино.